Latest Release:
2/16/2014
Version: 1.2
Price: Free
(release notes)

 

Attributes

No attributes selected

Whack-a-FTF-hunter 

  • Average Rating: 4.5 stars
  • Created by: Oppdagerne
  • Submitted by: Premium Member Oppdagerne
  • Start at:  N 60° 21.091 E 005° 21.654
  • Location: Norway
  • Play Time: Less than 1 hour
  • Date Added: 2/1/2014 8:01 AM
  • Last Updated: 10/30/2014 9:18 AM
  • Downloads: 175
  • Completions: 5

This is a part of the geocache: http://coord.info/GC4VJ3H

About This Cartridge

To get the coordinates you have to score at least 150 points in this game. 

Starting Location

To get the coordinates you have to score at least 150 points in this game. 

Recent Cartridge Logs:

Groundspeak Premium Member ddBenny played it on 8/3/2015

Rating: 5 stars

Haha, this was evil! :D But nicely implemented... I had to start over two times though due to my shitty device X( But technically everything worked perfectly (using Huawei Ascend Y330 and WhereYouGo player)

[permalink]

Groundspeak Premium Member Basilius Valentinus played it on 2/23/2015

Rating: 4 stars

196 point. Puuh..this was the most physical challenging WIG I found so far. Since it is so close to my temporary home zone I had a yen to accept the challenge although the field was covered with snow. This was on 31/01/2015. I tried hard to find the box afterwards but I failed. The log of Leopard&Cherry encouraged me to give it another try and this time I found it immediately.
TFTC and the workout

[permalink]

Groundspeak Premium Member Norri played it on 8/2/2014

Rating: 4 stars

Nice and innovative game here ;)
Greetings from Austria
Norri

[permalink]

Groundspeak Premium Member thomfre played it on 3/23/2014

Rating:

Siden det er såpass lenge siden vi har vært i Bergen på cachetur, ville vi ta en liten tur denne helga. Noe vekslende vær, men det får vi bare tåle!

Siden jeg har bistått litt bak kulissene med denne, og jeg har en lignende selv, måtte denne bli et av målene på turen denne gangen. Etter å ha virra litt rundt fant vi en vei som ledet oss til en passende parkeringsplass. Det var noe seint når vi begynte på denne, så det var ganske mørkt. Heldigvis var været på vår side.

Når vi kom frem til startkoordinatene var det bare å fyre opp appen og starte, bare for å finne ut at startkoordinatene var enda lenger bort enn de oppgitte koordinatene. Med en så dårlig start fant vi ut at det var tryggest å starte på nytt. Og da var det bare å sette igang!

Jeg lurer på hva de som gikk forbi tenkte, det må ha sett rart ut der vi sprang rundt med hodelykter og stirra ned i noe vi holdt i hånda...

Første forsøk endte med fiasko, tror ikke vi fikk 100 poeng en gang. Andre og tredje gikk ikke noe bedre, og slik fortsatte det. Vi bytta på å løpe, så det ble nesten som et stafettløp. Men med en GPS-mottaker istedet for stafettpinne.

Jeg hadde lest i cachebeskrivelsen at man måtte ha 125 poeng for å få koordinatene, og siden jeg vet veldig godt at det kunne være andre som var ute etter å denge noen, stoppet jeg like godt når vi nådde 131 poeng, så jeg skulle være sikker på at vi ikke mistet noe. Det skulle jeg ikke gjort! Jeg fikk smertelig erfare at det var 150 poeng jeg måtte ha, og det hadde jeg nok klart om jeg ikke hadde stoppet...

Da var det bare å prøve igjen, for vi kunne jo ikke gi opp heller!

Det ble nye 4-5 forsøk før jeg endelig klarte å komme opp til 156 poeng, så i frykt for å miste poeng igjen stoppet jeg på nytt opp. Denne gangen gikk det heldigvis mye bedre enn sist, og vi fikk koordinatene vi var ute etter! Poengsummen sender oss ikke akkurat til toppen av resultatlista, men så slitne vi var (at vi gikk multitrailen tidligere på kvelden gjorde det ikke noe bedre), og så seint det var blitt, var vi strålende fornøyd med de poengene allikevel! Tror vi brukte rundt en time på denne...

Med koordinatene lastet inn var det bare å komme seg til nullpunktet for å finne cachen. Det ble litt virring frem og tilbake, før vi endelig fant cachen. Endelig kan vi slappe av, det var en fantastisk følelse!

Det ble en liten milepæl for oss også, dette er mitt Wherigofunn nummer 10!

[permalink]

Groundspeak Premium Member ToiFre played it on 2/16/2014

Rating: 5 stars

STF!
Dette var den første Wherigo-en våres og vi visste sånn ca hva det gikk ut på.

Vi møtte Oppdagerene som lånte vekk sin GPS med glede for å se Herr Toifre løpe på en bane!
Så herr Oppdager forklarte meg hva dette gikk ut på og hvordan jeg skulle bruke wherigo.

Løpe med en gps er ikke vanskelig, men du skal også følge en pil hele tiden, det høres kanskje ikke akkurat det vanskeligste ut. Det er vanskelig og hardt.
Siden jeg tenkte at dette skulle jeg klare på første forsøk så gidde jeg alt og kjente fort at melkesyren kom, men det går fint det, vi presser på til det har gått 5 minutter.
Jeg fikk jo vite at lille oppdager kunne gi deg minuspoeng, så hver gang jeg løp til lille oppdager så tenkte jeg neeeeeei minus poeng. Fikk vite etter løpet at det ikke var helt slik.
Etter 5 minuttene var gått og jeg var helt kjørt så kom det opp at jeg hadde 191 poeng!
For en lettelse, det var så herlig og klare den på første forsøk etter å kjørt på.

Dette var en skikkelig gøy cache! en ting skal Oppdagerene ha! De lager utfordringer på alle måter og gjennomfører det med stil!
Dette var skikkelig gøy!

Cachen fant Toini ved nullpunkt og var kun en foran oss :D
TFTC :)

[permalink]

View All Logs | Write Log