Latest Release:
11/14/2015
Version: 1.6
Price: Free
(release notes)

 

Attributes

Dogs are permitted Not Handicap Accesible Not stroller Accessible Recommended for kids Scenic Views Not available at all times Hiking required

Cornelius en zijn zusje (NL-D) 

  • Average Rating: 5 stars
  • Created by: GeSi & Midjoke
  • Submitted by: Premium Member Midjoke
  • Start at:  N 51° 24.039 E 005° 54.552
  • Location: Noord-Brabant, Netherlands
  • Play Time: more than 4 hours
  • Date Added: 7/15/2013 12:06 PM
  • Last Updated: 5/1/2016 5:20 PM
  • Downloads: 460
  • Completions: 22

Deze rond 8 km lange wandeling leidt jullie door de Deurnsche Peel. In het begin van de wherigo kan je tussen Nederlands en Duits kiezen Diese etwa 8 km lange Wanderung fuehrt euch durch die Deurnsche Peel. Am Anfang des wherigo kann man zwischen Deutsch und Niederlaendisch waehlen.

About This Cartridge

LET OP_ACHTUNG: 14-11-2015: nieuw version-neue Version-nieuwe versie (1.6)!

Belangrijk: honden aan de lijn; stevige, waterdichte wandelschoenen aantrekken en altijd op de paden blijven, ook als je deze soms maar moeilijk kunt herkennen!
Neem in de zomertijd DEET mee!!!!

Wichtig: Hunde bitte angeleint lassen, feste, wasserdichte Wanderschuhe anziehen und immer auf den Wegen bleiben, auch wenn man sie manchmal schwer erkennt!
Benutzt Insektenschutzmittel, wenn es warm ist!!!!

Hier is de Cache op GC te vinden- Hier findet Ihr den Cache auf GC: (visit link)
 

Starting Location

Begin/Beginn:
N 51° 24.039 E 005° 54.552

Parkeren/Parkplatz:
N 51° 24.291 E 005° 55.108  

Recent Cartridge Logs:

Groundspeak Premium Member Ellen65 played it on 12/11/2016

Rating:

Logt volgt #2892

[permalink]

Groundspeak Premium Member StefandD played it on 9/15/2015

Rating:

Na het lopen van een trail in de buurt besloot ik om deze wherigo er achteraan te lopen. Nou ja in de buurt, het was hemelsbreed 20 km maar ruim 35 km rijden. Maar dat had ik er voor over. Bij mij in de buurt heb ik alle wherigo's al zo'n beetje gehad, dus zo vaak kom ik ze niet meer tegen.
Dus ging ik vol goede moed aan de wandeling beginnen. Ik werd steeds dieper en dieper het bos in gesleurd en toen moest de weg terug worden gevonden. Dat ging niet zomaar, vaak moest ik voor straf terug, met als hoogte/dieptepunt een bezoek aan het toilet.
Maar gaandeweg kreeg ik hulp van Minou en een paar andere dieren en na een uur en drie kwartier kon ik gelukkig het bos weer verlaten. Na het vinden van de cache uiteraard.
TFTC.

[permalink]

Groundspeak Premium Member Geo_rge_Caching played it on 8/2/2015

Rating: 5 stars

Voor vanmiddag staat deze Wherigo op de planning.
De weergoden zijn mij vanmiddag goed gezind, en zo ging ik met een 100% opgeladen iPhone op pad.

Na wat opstart problemen, waardoor ik een keer extra naar de markt heb moeten lopen, werd ik gedurende de tocht naar mooie plekjes gebracht, en af en toe weer op mijn 'terug' plek gezet.
Ook de opdrachten en acties waren goed bedacht en Minou heeft onderweg inderdaad een paar keer uitkomst geboden.

Het resultaat was dat ik na iets meer 2 uur door het bos gedoold te hebben het dorp heb weten te bereiken, en mijn karbbel in het logboek bij heb kunnen schrijven.

Team Midjoke bedankt voor deze zéér goed in elkaar gezette Wherigo, waren ze allemaal maar zo goed doordacht en uitgewerkt. Jullie hebben de favoriet zeker verdient.

TFTC

[permalink]

Groundspeak Premium Member Dragonet69 played it on 5/26/2015

Rating: 5 stars

Zo af en toe doen we een Wherigo, soms vinden we ze leuk, soms vallen ze tegen. Vandaag was het weer eens tijd voor eentje. Onze lange weekend loopt ten einde en we willen nog wel een leuke wandeling door een mooi gebied maken. Daar voldoet deze zeker aan, en zelfs nog wat wild gezien (een hert en een eekhoorn, en genoeg nasty muggen). De Wherigo zit leuk in elkaar. De boze stiefmoeder leidde ons diep het bos in, maar gelukkig konden we 2 uur later er toch weer uit ontsnappen. Dank voor het in elkaar zetten van de wherigo, dat moet een heel werk geweest zijn.
TFTC

[permalink]

Groundspeak Premium Member JoEmAnVe played it on 8/11/2013

Rating: 5 stars

Bijna een maand geleden al, tijdens mijn 2000e cache, hoorde ik van Midjoke dat er een Wherigo aan zat te komen. Zelf ben ik ook aan het proberen zoiets op te zetten, maar in verband met tijdgebrek is de cache waarbij dat de bedoeling was toch maar een multi geworden.
Intussen weet ik wel uit ervaring dat er heel veel werk gaat zitten in het goed programmeren van een Wherigo. Dat deze er dan nu is: Petje af!
Tijdens mijn vakantie kreeg ik een whatsappje, met de vraag of het te warm was voor een wandeling!
Nu had ik die dag wel al een wandeling gemaakt van een aantal kilometers, maar dat was een kleine 850 km in vogelvlucht naar het zuiden. Helaas het uitkomen van deze wherigo dus gemist.
Vorige week thuisgekomen, en vandaag dan toch de wandelschoenen aangetrokken om te gaan kijken of ik Cornelius en zijn zusje kon helpen thuis te komen.
Vanmorgen op tijd opgestaan, zodat ik om 7:30 uur aan het startpunt stond.
Een hele mooie route, door een stuk van de Deurnsche Peel waar ik nog niet vaak geweest ben.
Af en toe een stukje teruggemoeten wegens een foute keuze, maar dat is een van de leuke dingen die je in een wherigo in kunt bouwen!
Op een gegeven moment toch goed moeten kijken waar het pad loopt, en zelfs even het verkeerde spoor gevolgd, maar gelukkig toch steeds weer op de juiste plaatsen aangekomen.
Op een gegeven moment (even nadat Minou riep: "Hier heen") gaf mijn iPhone er ineens de brui aan: een geheugenfout. Bij de foutmelding werd al aangegeven dat het toestel opnieuw opstarten dit probleem kon verhelpen.
Ik had ook mijn GPSr bij me, waar ik de punten ingevoerd had, dus kon ik doorlopen tot ik bij het te bereiken punt was terwijl mijn telefoon opnieuw opstartte. Op het beoogde punt was de telefoon inmiddels gerestart en de cartridge geresumed, dus kon ik verder gaan (dacht ik).
Helaas kreeg ik geen nieuwe melding/taak/opdracht, en wat doe je dan.
Ik had twee keuzes: Ofwel teruggaan naar het vorige punt en het stuk opnieuw lopen in de hoop dat de wherigo de draad weer oppakt, ofwel doorlopen en kijken of ik op de carotte-manier de cache kan vinden. Toch maar gekozen voor het eerste: terug naar het vorige punt en daarvandaan opnieuw hier naartoe. Dit bleek de beste manier te zijn: Hoewel ik op het punt eerder niets zag veranderen ging alles daarna wel weer goed.
Na Cornelius en zijn zusje thuis afgezet te hebben kon ik weer teruglopen naar de auto.
Deze tocht van (voor mij) iets meer dan 9 km heb ik in 3 uur kunnen volbrengen, en mijn iPhone had aan het einde nog 9 % batterij-vulling.
Een heel geslaagde tocht, knap opgezet en door stukjes van de peel waar ik nog niet eerder geweest ben.

Midjoke en GeSi, bedankt voor deze mooie route.

[permalink]

View All Logs | Write Log