Latest Release:
8/30/2011
Version: 1.1
Price: Free
(release notes)

 

Attributes

Dogs are not permitted Bicycles are not permitted Recommended for kids Not available at all times

3 Wijze Apen 

  • Average Rating: 3.5 stars
  • Created by: GEO BEAR
  • Submitted by: Premium Member GEO BEAR
  • Start at:  N 52° 20.555 E 005° 16.189
  • Location: n/a
  • Play Time: Less than 1 hour
  • Date Added: 8/27/2011 5:53 AM
  • Last Updated: 8/17/2014 1:23 PM
  • Downloads: 498
  • Completions: 48

Deze cache kan niet meer worden gevonden, de kist is weggehaald, en op gc.com gearchiveerd. Deze wherigo is geschreven voor het FPE2011, als onderdeel van de Cluster Cache III door Apiedick en GEO BEAR. Testen zijn uitgevoerd op Oregon 300 en een iPhone 4. Dit is het eerste deel in de Cluster Cache.

About This Cartridge

Aan de hand van een eenvoudige les van 3 Wijze Apen en een stukje conversatie van Beer en Aap zal men de cache vinden. 3 Wijze Apen is onderdeel van een Cluster Cache III, maar ook afzonderlijk te doen. Aap en Beer hebben idee voortgezet om aan de hand van een Cluster Cache in 1 klap 5 typen GeoCaches te scoren.

Veel plezier. 

Starting Location

Parkeerplaats voor de les van de 3 Wijze Apen... 

Recent Cartridge Logs:

Groundspeak Premium Member Struijsvogels played it on 2/17/2013

Rating: 3 stars

Een leuke en eenvoudige wherigo.

[permalink]

Groundspeak Premium Member zoekix played it on 8/27/2012

Rating: 4 stars

Dit is de derde cache van de dag. De cartridge draait op de android app WhereYouGo. Onderweg kan ik alle lessen volgen. De cache is ook snel gevonden. Bedankt voor deze wherigo.

[permalink]

Groundspeak Premium Member Debstert played it on 7/23/2012

Rating:

Vanavond ging ik met team Esjo nog wat caches doen in Almere. Zij hadden deze cache al een keer gedaan, dus ik mocht hem vandaag doen ! Es liep gezellig mee, het werd een leuk rondje en ook deze cache werd met een smiley afgerond, bedankt !
#2134

[permalink]

Groundspeak Premium Member Sannekje played it on 7/15/2012

Rating: 4 stars

Wherigo's blijven altijd leuk om te doen. Ook al omdat je weet hoeveel moeite de legger in het maken van de cartridge moet steken. Ook nu was het weer een leuke tocht door een bekend stukje Almere. We hadden een klein opstartprobleempje aan het begin en dachten er over om een hint te vragen. Gelukkig hadden we die toch niet nodig . Aap en Beer hebben ons verder samen goed de weg gewezen!

[permalink]

Groundspeak Premium Member TheDutchLetterboxers played it on 6/26/2012

Rating: 3 stars

Wherigo's hebben we nog niet zo gek veel gedaan. We hadden met onze GPS ook altijd wat problemen met de stabiliteit. Sinds een halfjaartje hebben we echter een een tab en daar werkt het een stuk beter mee. Je hebt ook een groter scherm wat fijn is. De laatste wherigo's die we gedaan hebben vonden we erg leuk en we zijn dan ook vast van plan ze vaker te doen. Deze cache past dus precies in onze plannen en ging erg soepel. De vragen waren heel goed te doen en heel wat wijzer vonden we om 15:52 de cache.
Bedankt voor deze leuke Wherigo.

[permalink]

View All Logs | Write Log