Warning

 • This cartridge is currently inactive, and will not appear in any search results.

Latest Release:
1/31/2016
Version: 1.7
Price: Free
(release notes)

 

Attributes

No access or parking fee Not stroller Accessible Not recommended for kids No Scenic Views Available at all times No volume required

Kadonneen Raiteen Metsastajat 

 • Average Rating: 4.5 stars
 • Created by: assankassa
 • Submitted by: Premium Member assankassa
 • Start at:  N 61° 28.856 E 023° 47.188
 • Location: Finland
 • Play Time: Less than 1 hour
 • Date Added: 7/10/2014 6:52 AM
 • Last Updated: 1/24/2019 9:12 AM
 • Downloads: 795
 • Completions: 29

Tervetuloa mielikuvitusseikkailuun Nekalan teollisuusalueelle!

About This Cartridge


Tämä Wherigo vie sinut ja tohtori Jonesin seikkailuun, jossa tavoitteena on pelastaa Jonesin ystävä tohtori Brody. En paljasta tässä juonesta enempää, joten lataa Wherigo-kasetti soittimeesi ja lähde pelastusretkelle!

Kierroksen pituus on kokonaisuudessaan noin 2 kilometriä ja maasto on käytännössä täysin tasaista. Maaston vaikeus sen sijaan vaihtelee helposta jalkakäytäväkävelystä pahimmillaan tiheän vesakon läpi kulkemiseen. Jos sinulla on seikkailumieltä tarpeeksi, lähde matkalle asianmukaisesti pukeutuneena ja anna mielikuvituksesi lentää! Seikkailun loppupisteeltä löytyy Wherigo-kätkö GC4C64Q.

ps. Nekalan teollisuusalueen maisemat ovat perusankeat ja paikoin hyvinkin raadolliset, joten mitään vau-elämystä on turha odottaa sen suhteen.  

Starting Location


Mäntyhaantie 4, Tampere. 

Recent Cartridge Logs:

Groundspeak Premium Member -laur- played it on 7/25/2018

Rating: 4 stars


What a great cache to end my Tampere visit with. It was a good adventure. And as hot outside like in jungle :D Too bad my finnish is not good enough to understand everything, but good enough to find the cache! Now back to home :)

[permalink]

Groundspeak Premium Member suunnistaja played it on 1/8/2017

Rating: 5 stars

Tämäoli eka wherigo, jota lähdin suorittamaan. Oli hauska ja hienosti ideoitu.

[permalink]

Groundspeak Premium Member Nelikka played it on 9/17/2016

Rating: 5 stars

Meillä on ollut vähän ongelmia (lue=puuttunut taitoa) wherigojen lataamisen kanssa. Tämä oli ensimmäinen itse ladattu ja kierretty. Ja olipa hauska kierros! Näitä kadonneita raiteita on tullut aiemmillakin kätköillä esiin ja paikat ovat suht. tuttuja. Aika törkyistä on kyllä paikoitellen.
Reitti oli upeasti toteutettu ja ansaitsee ilman muuta favon (tämä siitäkin huolimatta, että toinen meistä sai laastaroida säärensä reitin jälkeen ja toiselle täytyy hakea jäykkäkouristusrokotus ruosteisen naulan mentyä kengästä läpi.. olkaa varovaisia siellä..). Kk!

[permalink]

Groundspeak Premium Member Mr.Perkins played it on 3/19/2015

Rating: 4 stars

Alun yksinkertaisen palaajan kankeuksien jälkeen hyvin toimi. Mukava retki. FP

kiitos kätköstä

[permalink]

Groundspeak Premium Member Mirtti played it on 3/18/2015

Rating: 4 stars

Oikein mainio seikkailu oli tämän wherigon kanssa! Tämä oli vasta toinen omatoiminen pelini kännykän kanssa, joten jonkin verran tekninen haparointi haittasi toimintaa. Mutta koko ajan otteet tulivat varmemmaksi. Mainioita yksityiskohtia oli pelin juonessa :) Kesäaikana ympäristö olisi ehkä ollut aidomman näköinen, mutta eipä tuo keskittymistä haitannut. Hauskaa oli :) Kiitos!

[permalink]

View All Logs | Write Log