Latest Release:
12/4/2011
Version: 1.0
Price: Free
(release notes)

 

Attributes

No attributes selected

De moord op de Lange Noorderbreedte 

  • Average Rating: 4.5 stars
  • Created by: B@rnring & B-Bunch2
  • Submitted by: Premium Member B@rnring
  • Start at:  N 53° 11.031 E 006° 41.174
  • Location: Groningen, Netherlands
  • Play Time: 1 to 2 hours
  • Date Added: 12/4/2011 8:48 AM
  • Last Updated: 12/4/2011 12:56 PM
  • Downloads: 782
  • Completions: 54

About This Cartridge

Wherigo voor "De moord op de Lange Noorderbreedte".
Ik verzoek u om eerst het verhaal te lezen in de cachebeschrijving. Op die manier is het ook duidelijk waar dit verhaal over gaat. Bewaart u altublieft alle getallen die u onderweg tegenkomt! Deze zijn aan het eind nog nodig!
Ook kunt u virtuele items tegenkomen onderweg. Ook die zijn nodig om het Mysterie op te kunnen lossen. Zonder de getallen en de items kunt u de moord niet oplossen! Ook kunt u onderweg virtueel iemand tegenkomen. Praat met ze en wellicht hebben ze een aanwijzing.
Veel plezier bij deze Moord-tocht!
Elke gelijkenis met wie of wat dan ook berust uiteraard op pure intentie van de makers.

U kunt paarden, koeien en Schotse Hooglanders tegenkomen op uw weg...Wees dan voorzichtig! Doorkruis geen kudde en blijf zo ver mogelijk bij de dieren vandaan om ze niet te laten schrikken! 

Starting Location

Parkeerplaats. 

Recent Cartridge Logs:

Groundspeak Premium Member Vanassen played it on 10/20/2020

Rating: 5 stars

Mijn leukste wherigo tot heden. Geen app problemen. Leuke route. Hoewel er serieus een moord moet worden opgelost is er zat ruimte voor LOL ingebouwd.

Thanks.

[permalink]

Groundspeak Premium Member bijdezandweg played it on 7/8/2020

Rating: 4 stars

Erg mooie wandeling?? Helaas zijn een paar vragen door de tand des tijds niet meer goed te beantwoorden. Door meerdere keer te proberen kom je er natuurlijk wel achter wat het zou moeten zijn.

[permalink]

Groundspeak Regular Member BilboBallings played it on 10/16/2016

Rating: 5 stars

Al zolang ik weet dat Wherigo bestaat wil ik al eens een Wherigo cache doen. Maar er zijn er maar weinig van laat staan bij ons in de buurt. Laatst ging ik opnieuw zoeken naar Wherigo's in de buurt en deze was toch wel het dichtst bij ons in de buurt. Dus vandaag moest het er toch maar eens van komen.

Met gemengde gevoelens startte ik de tocht. Want ik weet dat Wherigo eigenlijk (helaas) niet echt is aangeslagen in de geocache wereld. Aan de andere kant weet ik wel wat er allemaal mogelijk is met Wherigo en lijkt het veel op een online game (www.mystery-island.nl) dat ik ooit zelf heb geschreven in de programmeertaal PHP.

Ik begin de tocht en ondanks dat de kompas van mijn nieuwe smartphone me in de steek laat wordt ik vrolijk van het feit dat ik de verschillende waypoints goed kan vinden en ook de antwoorden op de vragen. Ik vervolg mijn weg door een prachtig natuurgebied. Waar ik eerst de ene na de andere dagjes mens al groetend tegen kom waan ik mij op een gegeven moment helemaal alleen op de wereld. Ik lijk wel helemaal alleen in dit natuurgebied en besluit even te pauzeren terwijl ik een gesprek aanknoop met Teckel Tinus. Meteen daarna is de rust weer voorbij en ineens ben ik niet meer alleen in dit natuurgebied. Ik besluit verder te gaan en nog steeds lijk ik de moordenaar op het spoor te zijn. Totdat ook de laatste aanwijzing binnen is. Nu zoeken naar de cache. Deze is snel gevonden. Nadat ik mijn naam heb bij geschreven ontdek ik dat ik de hardwarematige kompas uit had staan. Nu zet ik deze aan en zie dat de kompas ineens realistischer informatie geeft. Al doende leert men.

Ik heb genoten van deze mooie tocht door een prachtig natuurgebied. Bedankt voor het uitzetten van deze Wherigo cache!

[permalink]

Groundspeak Premium Member flevokrab played it on 8/17/2016

Rating: 5 stars

Tijdens de laatste dag van mijn korte vakantie in het Groningse nog een paar wandelcaches uitgezocht voor deze prachtige zonnige dag. Deze WherIgo in Westerbroek was de eerste en deze voerde langse een aantal mooie paden en plekjes. De cartridge werkte perfect en alles kon vlot worden opgelost, zodat ik om 11:15 de cache kon loggen.

[permalink]

Groundspeak Premium Member StefandD played it on 4/17/2016

Rating:

Dit was een erg leuk rondje door een leuk, ruig gebied. Meestal liep ik alleen, alleen in de buurt van de bewoonde wereld was het wat drukker.
Langzaam maar zeker werden de aanwijzingen voor de moord gevonden en aan het eind wist ik niet alleen wie, maar kon diegene ook nog eens worden gearresteerd.
Als beloning mocht ik de cache gaan zoeken, die snel werd gevonden.

[permalink]

View All Logs | Write Log