Latest Release:
6/16/2022
Version: 1.1
Price: Free
(release notes)

 

Attributes

No attributes selected

Limo driver 

  • Average Rating: 4 stars
  • Created by: xarija
  • Submitted by: Premium Member xarija
  • Start at:  N 51° 19.290 E 004° 54.062
  • Location: Belgium
  • Play Time: Less than 1 hour
  • Date Added: 6/15/2022 6:15 AM
  • Last Updated: 6/16/2022 8:00 AM
  • Downloads: 19
  • Completions: 1

Wandeling van ca 2,5 km door een groene omgeving. Je zal tijdens dit spel een klein logigram tot een goed einde moeten brengen. Het is verboden en onnodig om de paden te verlaten tijdens deze wandeling. Het spel is niet geschikt om te fietsen. Lees zowel de listing als de aanwijzingen tijdens het spel aandachtig door! De opdracht moet in “één beweging” uitgespeeld worden. Stoppen of buiten tijd betekent van nul herbeginnen. Opslaan heeft geen zin, een opgeslagen spel werkt niet.

About This Cartridge

Proficiat, je werd net bestuurder van een luxe limousine.

Op de luchthaven arriveren vijf regeringsleiders voor een EU-top.

Pik hen op en zet elke VIP met de juiste bagage af aan zijn of haar hotel.

KIES START
 

Starting Location

Ter hoogte van de startlocatie kan je aan de kant van de weg parkeren.

 

Recent Cartridge Logs:

Groundspeak Premium Member Fox64 played it on 6/17/2022

Rating: 3 stars


In de voormiddag even naar Veldhoven gereden om te geocachen, in de namiddag gaan schuilen voor de hitte en 's avonds zag ik dat deze nog niet gelogd was dus besloten om nog een avondwandeling te doen.
Een logigram is niet mijn favoriete denksport desalniettemin heb ik er toch al wel enkele gedaan. Maar hier kwam ik toch wel wat te kort (gegevens of kunde?) om alles te kunnen oplossen. Dus zo maar vertrokken met het idee dat er wel een strafrondje zou volgen. In 3 hotels wat (verkeerde) gasten gedropt en niet veel later was het uur om.
Terug naar de start, weer wat nadenken en nu opnieuw op pad langs alle hotels. Deze keer waren alle geschiedenis adepten content en zo kon ik uiteindelijk de logrol in de valies als eerste ondertekenen.
Deze gelopen met Oregon450 en android, vreemd dat ik tussen de hotels geen kaart kon zien op mijn toestellen.

Jan, bedankt voor deze WhereIgo.

[permalink]

Groundspeak Premium Member JackyV played it on 6/17/2022

Rating: 5 starsDeze week werd ik gevraagd door Xarija om als proefloper te fungeren. Dit was mijn eerste whereigo en dus leek mij dit wel interessant. Ik heb genoten van begin tot het einde. Een mooi verhaal waarvan een leuk spel is gemaakt. Nadat het niet al te moeilijke logigram was ingevuld kon ik aan de wandeling van 2,5 km door een schitterend bos beginnen. En binnen het uur had ik de cache gevonden.
Mijn dank gaat ook uit aan Xarija die mij die dag toch wel weer het een en ander bijgeleerd heeft en uiteraard een dikverdiende favo voor deze gave geocache.

[permalink]

View All Logs | Write Log