Beam me up, Scotty

Groundspeak Premium Member Tipoda played Beam me up, Scotty

5 stars

Beam me up Scotty stond al heel lang op het verlanglijstje. Hoewel ik er erg dichtbij werk, was het er tot nu toe nooit van gekomen om deze ook in een smiley om te zetten.
FlensNL vroeg me laatst deze samen te gaan doen en natuurlijk hapte ik meteen toe, want een whereIGo met zoveel favo's kun je niet voorbij laten gaan.
Na het werk afgesproken met FlensNL en de Garmin Oregon, tablet Google Nexus en telefoon HTC One voorzien van de cartridge.

Ik schepte nog op dan in ieder geval de Oregon het zou blijven doen, want die had me nog nooit in de steek gelaten. Maar niets was minder waar. Al bij de tweede zone crashte de cartridge waardoor we opnieuw moesten beginnen. Ook veel later in de route gaf ie het op, waarna deze alleen nog als GPS dienst kon doen. Maar we werden gered door de Google Nexus, die glansrijk de negatieve invloeden van de vreemde planeet wist te weerstaan.

In de huid van Kirk gekropen struinden we de planeet af op zoek naar aanwijzingen die ons zouden kunnen helpen met onze queste. We moesten met gevaar voor eigen leven wankele bruggetjes over om gevaarlijke vloeistoffen (water) te omzeilen, hebben aanvallen van giftige planten overleefd (brandnetels) en werden geteisterd door zwaar weer (35 graden celcius). Maar met volharding hebben we de opdracht volbracht en konden we de terugvlucht naar onze eigen planeet aanvaarden.

FlensNL noemt zich geen Trekkie, maar gaat wel midden in de nacht naar een premiere van de nieuwste Star Trek film. Hij kon dan ook genoeg input leveren om de opdrachten tot een goed einde te brengen.

Geinponem, Geweldige cache, een dikke favoriet ook van ons.
FlensNL, die doen we snel weer eens, het was fun!