De Reisgenoten - In de ban van de Ring

Groundspeak Regular Member Team_Van_Baelen played De Reisgenoten - In de ban van de Ring

5 stars


Een van onze voornemens voor 2020 is om een lange streak proberen te scoren. De maanden januari, februari, maart, april, mei, juni en juli hebben we al helemaal geel kunnen inkleuren, dus nu is augustus aan de beurt. Hoelang we dit gaan volhouden, weten we nog niet. Maar we zijn hopelijk op weg voor een lang avontuur.

Aangezien we dus een cache zochten die we vrij eenvoudig konden loggen en deze cache dicht in de buurt lag, trokken we dus hierop af. Deze Wherigo heeft een leuk thema van "In de Ban van de Ring". We hadden vandaag voldoende tijd om deze Wherigo af te werken, dus vol goede moed begonnen we aan onze tocht door Middle Earth.

Op het begin ging alles vlot en konden we het spoor aangeduid door de Lichtbakens goed volgen. Maar eenmaal toen we in de buurt van De Minnebron kwamen, merkten we dat we ons mondmasker in de auto waren vergeten, en dienden we dus een hele omweg te maken om de paden waarop het mondmasker verplicht was te vermijden. Ons jongste teamlid ging dan maar alleen naar de bron om ervan te drinken, en zo konden we het Corona-obstakel op onze Middle Earth tocht gelukkig vermijden en onze tocht verderzetten. Uiteindelijk kwamen we in Argonath aan en konden de cache vrij snel vinden dankzij de goede coordinaten, de hint en de spoiler foto.

Bedankt aan de CO voor deze Wherigo rond het leuke thema van "In de Ban van de Ring"!

Found it! TFTC!
#694 - GWC#22