All De Reisgenoten - In de ban van de Ring Logs

Page 1 of 2 1 2 > >>

Groundspeak Premium Member LuintoST played De Reisgenoten - In de ban van de Ring on 12/20/2020

Rating: 4 stars

What a great story! Lovely cartridge, no problems occured and a smooth blend in with the environment. Recommended!

[permalink]

Groundspeak Regular Member Team_Van_Baelen played De Reisgenoten - In de ban van de Ring on 8/26/2020

Rating: 5 stars


Een van onze voornemens voor 2020 is om een lange streak proberen te scoren. De maanden januari, februari, maart, april, mei, juni en juli hebben we al helemaal geel kunnen inkleuren, dus nu is augustus aan de beurt. Hoelang we dit gaan volhouden, weten we nog niet. Maar we zijn hopelijk op weg voor een lang avontuur.

Aangezien we dus een cache zochten die we vrij eenvoudig konden loggen en deze cache dicht in de buurt lag, trokken we dus hierop af. Deze Wherigo heeft een leuk thema van "In de Ban van de Ring". We hadden vandaag voldoende tijd om deze Wherigo af te werken, dus vol goede moed begonnen we aan onze tocht door Middle Earth.

Op het begin ging alles vlot en konden we het spoor aangeduid door de Lichtbakens goed volgen. Maar eenmaal toen we in de buurt van De Minnebron kwamen, merkten we dat we ons mondmasker in de auto waren vergeten, en dienden we dus een hele omweg te maken om de paden waarop het mondmasker verplicht was te vermijden. Ons jongste teamlid ging dan maar alleen naar de bron om ervan te drinken, en zo konden we het Corona-obstakel op onze Middle Earth tocht gelukkig vermijden en onze tocht verderzetten. Uiteindelijk kwamen we in Argonath aan en konden de cache vrij snel vinden dankzij de goede coordinaten, de hint en de spoiler foto.

Bedankt aan de CO voor deze Wherigo rond het leuke thema van "In de Ban van de Ring"!

Found it! TFTC!
#694 - GWC#22

[permalink]

Groundspeak Premium Member Steenezel played De Reisgenoten - In de ban van de Ring on 7/29/2018

Rating: 5 stars


#2000 :)
16:30
Mijn 2000ste gelogde geocache moest een bijzondere worden én met vrienden. Kraicheck en Riendev vonden zich bereid om als reisgenoten te dienen. Samen gingen we op weg in de oude bekende omgeving van Heverlee. Alles liep van een leien dakje. Op één moment schrokken we wel omdat een tiental meter achter ons plots een grote tak van een boom op het pad viel. Een beetje onverwacht in dit seizoen. We volgenden verder het verhaal en uiteindelijk bereikten we vlot de cache. Even discussiëren wat nu de "beste" weg terug naar de auto was (dat heb je als je alledrie met een GPS in de hand staat) en daarna zijn we nog iets gaan eten in Leuven om te vieren. Bedankt DonderVogel voor wederom een prachtige Wherigo!
TFTC!
In: GC Uit:/

[permalink]

Groundspeak Regular Member simons marcel played De Reisgenoten - In de ban van de Ring on 6/29/2017

Rating:

Toffe kennismaking met deze streek.

Marcel

[permalink]

Groundspeak Premium Member vosje52 played De Reisgenoten - In de ban van de Ring on 5/25/2017

Rating: 3 stars

Nadat we vorige keer the hobbit hadden gedaan ook dit vervolg verhaal dit keer gaan doen - zeer mooi bos en aangename wandeling gehad maar na de eerst was dit ietsje minder ( hoge verwachtingen zeker ;)

Dan was harry potter beter en meer in de lijn van de eerste hobbit ook daar enorm genoten van de verhaallijn en de kloppende details langsheen de wandeling

[permalink]

Groundspeak Premium Member The Travel Fairy played De Reisgenoten - In de ban van de Ring on 12/14/2016

Rating: 5 stars

Het was vandaag heerlijk weer en daarom ben ik samen met Mowgli deze prachtige wandeling gaan doen.
Het is een hele mooie wherigo en we hebben ervan genoten.

[permalink]

Groundspeak Premium Member hermanenmich played De Reisgenoten - In de ban van de Ring on 11/19/2016

Rating: 4 stars

Nadat we onze tocht van "The Hobbit" tot een goed einde hadden gebracht was het nog veel te vroeg om al terug huiswaarts te rijden. Dus waarom niet het vervolg van het verhaal meteen maar meepikken? Dus, onze cachmobiel in en op weg naar "In de ban van de ring-De reisgenoten". Hopelijk was deze Wherigo even leuk als de Hobbit. Het verhaal begint even tussen de dreuzelhuizen maar algauw kom je in het bos terecht en wordt de omgeving zeer mooi. Ook hier weer leuke plekjes ontdekt zoals de "Minnenbron".
Het was weer een zeer leuke tocht zonder al teveel moeilijkheden en als die er al waren lag het enkel aan onszelf door bijvoorbeeld een taak die we vergaten uit te voeren.
Ook hier willen we de co weer bedanken voor het mooie verhaal en de knappe tocht.

[permalink]

Groundspeak Premium Member Arkhan played De Reisgenoten - In de ban van de Ring on 11/9/2016

Rating: 3 stars

Vandaag met De King afgesproken om de nachtcache 'Jean de Bostrol' te doen. Omdat in late middag vertrekken door de vele files geen optie is, beginnen we altijd al 's middags. Vandaag was dat niet anders. We proberen dan altijd om een leuke, niet te lange cache in de buurt te doen en deze leek ons zeer geschikt, zeker omdat De King nog nooit een Wherigo had gedaan.
Een duidelijke parking is er niet dus maar de auto in de straat achtergelaten, nog even wat prutsen met De King's smartphone en dan op weg. Het geheel werkte eerst wat verwarrend maar al gauw hadden we door wat de bedoeling was. Mijn cartridge liep al gelijk vast, een euvel dat ik enkel kon verhelpen door de cartridge te deleten en opnieuw te downloaden en installeren. De tocht ging verder heel vlotjes met nergens echte problemen. Ik vond het zelfs allemaal wat té makkelijk, zeker als je de film hebt gezien. Maar het was ontspannend en de kilometertjes stapten lekker weg. Op het einde moesten we even het kreupelhout in voordat we het nulpunt bereikten. Daarna was het vinden van de cache een feit.
DonderVogel, bedankt voor deze.

Gelogd om 16:29u. TNLN.

[permalink]

Groundspeak Regular Member Marc B played De Reisgenoten - In de ban van de Ring on 8/7/2016

Rating: 5 stars

Mijn allereerste WhereIGo en ik moet zeggen dat dit geweldig goed meegevallen is.
De reisgenoten brachten me langs de meest gekende plekken van midden aarde maar toch ook langs enkele waar ik nog nooit geweest was.
Bedankt voor de leuke trip,
Marc B

[permalink]

Groundspeak Premium Member on4bam played De Reisgenoten - In de ban van de Ring on 3/19/2016

Rating: 5 stars

Zie log op gc.com

[permalink]


Page 1 of 2 1 2 > >>