All Beam me up, Scotty Logs

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6 > >>

Groundspeak Premium Member GeoGorkum played Beam me up, Scotty on 10/10/2018

Rating: 5 stars

Deze stond al zo lang op ons to-do lijstje. Vandaag moest het er maar eens van komen. De ene helft van ons team was in zijn tijd trouwe kijker van Star Trek (vooral toen Seven of Nine in de serie kwamūüėČ)

Superleuke Wherigo die goed in elkaar zit! Meer dan een Favourite waard!

TFTC

Team GeoGorkum

[permalink]

Groundspeak Premium Member jecepede played Beam me up, Scotty on 9/10/2015

Rating: 5 stars

Tweede luitenant's log, stardate 100915.4

Vandaag zijn wij ( Sergeant-majoor Yokra, Adjudant Pa3bjh en ik) naar de planeet Aarde gegaan om één van de vele avonturen van USS Enterprise na te spelen. Onze enige Garminius-tricorder kon helaas de aardse WherIgo niet aan, gelukkig hadden we alle drie een Sam'Soeng-communicator op zak welke er gelukkig geschikt voor was.

Het was een ontzettend leuk avontuur ! We hebben in spanning gezeten, moeten rennen voor ons leven, puzzelen tot de hersentjes er pijn van deden, gemediteerd en een lange soms iet wat barre tocht gedaan over alle soorten paden. Van verharde wegen, tot moerasachtig gebied aan toe.

Een kleine rimpel in de vreugde zat helaas aan het einde. We hadden het eindpunt bijna gehaald toen AL onze communicatoren er mee ophielden !!! De ene fout na de andere vloog ons om de oortjes. Zouden we het eindpunt nog halen nu ??? Na veel fouten van de WherIgo uiteindelijk één van de oudere telemetrie-files kunnen gebruiken en toch nog verder kunnen gaan. FEWWWWWWWWWW...

Toen we uiteindelijke onze weg in het donker hadden gevonden en een log-entry gemaakt hadden, moesten we onze shuttles nog terug vinden. Door al het gedwaal was dat toch iets ingewikkelder dan we aanvankelijk dachten en dwalen dreigde ver-dwalen te worden. Uiteindelijk was het Sergeant-majoor Yokra die ons weer de goede kant uit stuurde....

Al met al Geinponum, was dit een ZEER geslaagde tocht. We hebben hartstikke veel lol gehad.

Bedank... Live long... and porsper.

Tweede luitenant Jecepede

[permalink]

Groundspeak Premium Member ev0lution played Beam me up, Scotty on 10/5/2013

Rating: 5 stars

Vandaag voor de vierde keer deze Wherigo Beam Me Up Scotty gedaan.

Lezen blijkt een kunst.. ik dacht eerst een snelle shortcut methode te hebben gevonden maar hij zit knap listig in elkaar. Het verhaal is geweldig en er wordt goed gebruik gemaakt van alle mogelijkheden in dit park. Soms is het zelfs echt even spannend.
Ik moest de tweede keer opnieuw beginnen omdat ik iets verkeerd had gemengd. De derde keer deed ik te lang om de Enterprise te vinden. Maar opgeven?? Dacht het niet!

Ik had wat problemen bij het zoeken van de laatste code, maar de CO heeft met bevestigd dat ik op de goede weg was.

Zoals al eerder was gemeld is de logrol... nou ja rol.. het is ee vies papiertje, hard aan vervanging toe.

Ik kan iedereen wheirigos aanraden en zeker deze want deze is geweldig!

Ik had wat problemen bij het zoeken van de laatste code, maar de CO heeft met bevestigd dat ik op de goede weg was.

Zoals al eerder was gemeld is de logrol... nou ja rol.. het is een vies papiertje, hard aan vervanging toe.

Ik kan iedereen wheirigos aanraden en zeker deze want deze is geweldig!

[permalink]

Groundspeak Premium Member FlensNL played Beam me up, Scotty on 6/18/2013

Rating: 5 stars

Vandaag samen met mevrouw BalgVinkjes op pad geweest om mijn eerste Wherigo te doen. We hadden na het werk in Nieuwegein afgesproken. Het begon wat rommelig, want te techniek leek ons in de steek te laten. Aangezien wij beiden in de IT werken zijn begrippen als 'high available', redundantie en 'fall back plan' gesneden koek. BalgVinkjes had dan ook een extra apparaat dat de Wherigo kon afspelen.

Daarna ging het eigenlijk verder prima. Leuke wandeling in licht en donker, hoog en laag, boven water en zand, het zat er allemaal in. In de uiteindelijke cache zat geen logboekje, maar de info om de Wherigo af te sluiten gelukkig wel.

Geinponem & BalgVinkjes bedankt!

FlensNL

[permalink]

Groundspeak Premium Member Tipoda played Beam me up, Scotty on 6/18/2013

Rating: 5 stars

Beam me up Scotty stond al heel lang op het verlanglijstje. Hoewel ik er erg dichtbij werk, was het er tot nu toe nooit van gekomen om deze ook in een smiley om te zetten.
FlensNL vroeg me laatst deze samen te gaan doen en natuurlijk hapte ik meteen toe, want een whereIGo met zoveel favo's kun je niet voorbij laten gaan.
Na het werk afgesproken met FlensNL en de Garmin Oregon, tablet Google Nexus en telefoon HTC One voorzien van de cartridge.

Ik schepte nog op dan in ieder geval de Oregon het zou blijven doen, want die had me nog nooit in de steek gelaten. Maar niets was minder waar. Al bij de tweede zone crashte de cartridge waardoor we opnieuw moesten beginnen. Ook veel later in de route gaf ie het op, waarna deze alleen nog als GPS dienst kon doen. Maar we werden gered door de Google Nexus, die glansrijk de negatieve invloeden van de vreemde planeet wist te weerstaan.

In de huid van Kirk gekropen struinden we de planeet af op zoek naar aanwijzingen die ons zouden kunnen helpen met onze queste. We moesten met gevaar voor eigen leven wankele bruggetjes over om gevaarlijke vloeistoffen (water) te omzeilen, hebben aanvallen van giftige planten overleefd (brandnetels) en werden geteisterd door zwaar weer (35 graden celcius). Maar met volharding hebben we de opdracht volbracht en konden we de terugvlucht naar onze eigen planeet aanvaarden.

FlensNL noemt zich geen Trekkie, maar gaat wel midden in de nacht naar een premiere van de nieuwste Star Trek film. Hij kon dan ook genoeg input leveren om de opdrachten tot een goed einde te brengen.

Geinponem, Geweldige cache, een dikke favoriet ook van ons.
FlensNL, die doen we snel weer eens, het was fun!

[permalink]

Groundspeak Premium Member StefandD played Beam me up, Scotty on 3/8/2013

Rating: 4 stars

Vandaag was ik onderweg naar een huisje in doorn. En als je dan langs een paar wherigo's kom die je nog wilde doen is de keuze snel gemaakt. Ik ben wat eerder weggegaan om er vier in deze omgeving te kunnen doen en deze was de eerste.
Dit is een fantastisch mooi voorbeeld hoe een wherigo kan zijn! Spannend, interactief en zonder bugs. Nou ja, toen ik bij de Enterprise aan kwam viel mijn gps spontaan uit, maar ik had gelukkig na elke stap de cartridge opgeslagen. Het verhaal kwam me heel bekend voor, maar er zaten een paar leuke twists in die in het oorspronkelijke verhaal niet voorkwamen en waardoor ik een paar keer heen en weer heb moeten lopen.
Uiteindelijk heb ik het gehaald tot het logstation en kon ik mijn naam bij de andere 'trekkies' schrijven.

[permalink]

Groundspeak Premium Member CaraSadie played Beam me up, Scotty on 12/26/2012

Rating: 5 stars

Samen met onze kinderen hebben we genoeten van dit high-tech buitenaards avontuur.
Onze complimenten voor deze Wherigo. Heel mooi in elkaar gezet met een verassend plot.
Geogroeten van CaraSadie uit Zoetermeer.

[permalink]

Groundspeak Premium Member keurli played Beam me up, Scotty on 12/1/2012

Rating: 5 stars

Weer eens een afspraakje met MRmcb om een middagje te gaan cachen.
Als hoofddoel hadden we de Wherigo Beam me up Scotty, die al heel lang op mijn lijst stond om eens een keer te doen. Daarnaast waren er een heel stel puzzel opgelost die hier in de buurt lagen dus een mooi combi.
Alle caches kunnen vinden en uiteraard was het weer erg gezellig.

Na een kleine vertraging ivm wegwerkzaamheden konden ons avontuur in space beginnen.
Deze Wherigo stak erg goed in elkaar en meerder malen kreeg ik een flash back van de serie die ik toen deze nog op TV was en de films heb gezien.
Het avontuur was zeker goed te doen en zo konden we alle materialen en gegevens verzamelen bij een aantal wel erg toepasselijke plekjes.
Het gebied was zeker leuk om door heen te lopen.
En uiteindelijk konden we onze logcode in de communicator intikken en de cartridge ongerendelen.
Lang leven de mobieltje deze lijken toch ook wel een beetje op wat Scotty had.

Bedankt voor dit mooie avontuur, een compliment voor de cartridge en uiteraard in een favo.


[permalink]

Groundspeak Premium Member MRmcb played Beam me up, Scotty on 12/1/2012

Rating: 5 stars

Fantastische wherigo die prima in elkaar zit. Gedurende 2 uurtjes hebben Keurli en ik ons goed vermaakt met alle opdrachten en verhalen. De beloning was uiteindelijk het vinden van de cache. Voor mij als trekkie een feest van herkenning!

[permalink]

Groundspeak Premium Member Nikkie72 played Beam me up, Scotty on 8/5/2012

Rating: 5 stars

Een toppertje deze wherigo!
Ik had pas één wherigo gedaan, dus vreesde een beetje voor de moeilijkheidsgraad van deze.
Maar het is prima te doen, goed lezen en alle instructies volgen.

Samen met BlossomHouten was ik al eerder aan dit avontuur begonnen, maar toen konden we net het laatste stukje niet afronden omdat we een code niet goed konden lezen. Met de juiste code op zak wilden we het avontuur afmaken, maar helaas kregen we ¬īgame over¬ī te zien. Dan maar helemaal opnieuw beginnen, want we wilden hem toch voltooien.
Dit keer konden we efficient de punten aflopen en wisten we precies wat we moesten doen om dat verschrikkelijke monster te verslaan.

Later heb ik hem nog een keer met mijn zoontje van 8 jaar gedaan. Hij vond het geweldig, maar het was toch iets te spannend voor hem merkte ik 's nachts toen hij huilend naast zijn bed stond omdat die Gorn maar niet uit zijn hoofd te krijgen was...

Bedankt voor deze ontzettend leuke wherigo!

[permalink]


Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6 > >>