Latest Release:
12/18/2015
Version: 1.8
Price: Free
(release notes)

 

Attributes

Dogs are permitted Bicycles are not permitted No access or parking fee Not Handicap Accesible Not stroller Accessible Not accessible by public transit Public restrooms available Recommended for kids Scenic Views Available at all times No hiking required No volume required

De Reisgenoten - In de ban van de Ring 

  • Average Rating: 4.5 stars
  • Created by: DonderVogel
  • Submitted by: Basic Member DonderVogel
  • Start at:  N 50° 50.340 E 004° 39.885
  • Location: Vlaams-Brabant, Belgium
  • Play Time: 2 to 3 hours
  • Date Added: 11/8/2015 5:22 AM
  • Last Updated: 12/19/2015 6:52 AM
  • Downloads: 498
  • Completions: 50

In de ban van de Ring, De Reisgenoten

About This Cartridge

Midden-Aarde is wederom het decors voor een spannend avontuur

Dit maal kruip je in de huid van de hobbit Frodo Balings, en zal je samen met je beste vriend Sam en de andere Reisgenoten een zware opdracht moeten vervullen

Een ietwat donkerder avontuur dan de Hobbit,
maar je zal des te meer meegezogen worden in het verhaal

Het eerste deel van een drieluik

Gerelateerde link op geocaching.com: (visit link)  

Starting Location

Oud-Heverlee centrum, Francis Crabbéstraat 

Recent Cartridge Logs:

Groundspeak Premium Member LuintoST played it on 12/20/2020

Rating: 4 stars

What a great story! Lovely cartridge, no problems occured and a smooth blend in with the environment. Recommended!

[permalink]

Groundspeak Premium Member Team_Van_Baelen played it on 8/26/2020

Rating: 5 stars


Een van onze voornemens voor 2020 is om een lange streak proberen te scoren. De maanden januari, februari, maart, april, mei, juni en juli hebben we al helemaal geel kunnen inkleuren, dus nu is augustus aan de beurt. Hoelang we dit gaan volhouden, weten we nog niet. Maar we zijn hopelijk op weg voor een lang avontuur.

Aangezien we dus een cache zochten die we vrij eenvoudig konden loggen en deze cache dicht in de buurt lag, trokken we dus hierop af. Deze Wherigo heeft een leuk thema van "In de Ban van de Ring". We hadden vandaag voldoende tijd om deze Wherigo af te werken, dus vol goede moed begonnen we aan onze tocht door Middle Earth.

Op het begin ging alles vlot en konden we het spoor aangeduid door de Lichtbakens goed volgen. Maar eenmaal toen we in de buurt van De Minnebron kwamen, merkten we dat we ons mondmasker in de auto waren vergeten, en dienden we dus een hele omweg te maken om de paden waarop het mondmasker verplicht was te vermijden. Ons jongste teamlid ging dan maar alleen naar de bron om ervan te drinken, en zo konden we het Corona-obstakel op onze Middle Earth tocht gelukkig vermijden en onze tocht verderzetten. Uiteindelijk kwamen we in Argonath aan en konden de cache vrij snel vinden dankzij de goede coordinaten, de hint en de spoiler foto.

Bedankt aan de CO voor deze Wherigo rond het leuke thema van "In de Ban van de Ring"!

Found it! TFTC!
#694 - GWC#22

[permalink]

Groundspeak Premium Member Steenezel played it on 7/29/2018

Rating: 5 stars


#2000 :)
16:30
Mijn 2000ste gelogde geocache moest een bijzondere worden én met vrienden. Kraicheck en Riendev vonden zich bereid om als reisgenoten te dienen. Samen gingen we op weg in de oude bekende omgeving van Heverlee. Alles liep van een leien dakje. Op één moment schrokken we wel omdat een tiental meter achter ons plots een grote tak van een boom op het pad viel. Een beetje onverwacht in dit seizoen. We volgenden verder het verhaal en uiteindelijk bereikten we vlot de cache. Even discussiëren wat nu de "beste" weg terug naar de auto was (dat heb je als je alledrie met een GPS in de hand staat) en daarna zijn we nog iets gaan eten in Leuven om te vieren. Bedankt DonderVogel voor wederom een prachtige Wherigo!
TFTC!
In: GC Uit:/

[permalink]

Groundspeak Regular Member simons marcel played it on 6/29/2017

Rating:

Toffe kennismaking met deze streek.

Marcel

[permalink]

Groundspeak Premium Member vosje52 played it on 5/25/2017

Rating: 3 stars

Nadat we vorige keer the hobbit hadden gedaan ook dit vervolg verhaal dit keer gaan doen - zeer mooi bos en aangename wandeling gehad maar na de eerst was dit ietsje minder ( hoge verwachtingen zeker ;)

Dan was harry potter beter en meer in de lijn van de eerste hobbit ook daar enorm genoten van de verhaallijn en de kloppende details langsheen de wandeling

[permalink]

View All Logs | Write Log