Latest Release:
1/12/2010
Version: 1.4
Price: Free
(release notes)

 

Attributes

Dogs are not permitted Volume required

License

Creative Commons License

Request Source

Beam me up, Scotty 

  • Average Rating: 5 stars
  • Created by: Geinponem (builder) - Where I Go Again (basis cartridge) - Kinkajoe (text and translation)
  • Submitted by: Premium Member Geinponem
  • Start at:  N 52° 03.272 E 005° 04.250
  • Location: Netherlands
  • Play Time: 3 to 4 hours
  • Date Added: 12/12/2009 11:21 AM
  • Last Updated: 1/12/2010 12:38 PM
  • Downloads: 1160
  • Completions: 95

Voor dit avontuur is als basis gebruik gemaakt van een andere cartridge. Daarvoor is toestemming verleend door 'Where I Go Again' die ik daarvoor hierbij wil bedanken. Nu is het mogelijk dit avontuur, waarbij naar mijn idee alle mogelijkheden van Wherigo worden benut, ook in Nederland te beleven. Hoewel de scenario's in grote lijnen ongewijzigd zijn gebleven, zijn de intro, het slot en het totale scriptwerk op enkele onderdelen flink aangepast en aangevuld.

About This Cartridge

Beleef dit avontuur als Kapitein Kirk, bevelhebber van ruimteschip de Enterprise, bekent van de TV-serie StarTrek. 

Starting Location

Kijk voor een volledige inleiding op dit avontuur op de bijbehorende cachepagina GC21V68 (visit link) .

Startlocatie: wijk Galecop, Nieuwegein. 

Recent Cartridge Logs:

Groundspeak Premium Member GeoGorkum played it on 10/10/2018

Rating: 5 stars

Deze stond al zo lang op ons to-do lijstje. Vandaag moest het er maar eens van komen. De ene helft van ons team was in zijn tijd trouwe kijker van Star Trek (vooral toen Seven of Nine in de serie kwam😉)

Superleuke Wherigo die goed in elkaar zit! Meer dan een Favourite waard!

TFTC

Team GeoGorkum

[permalink]

Groundspeak Premium Member jecepede played it on 9/10/2015

Rating: 5 stars

Tweede luitenant's log, stardate 100915.4

Vandaag zijn wij ( Sergeant-majoor Yokra, Adjudant Pa3bjh en ik) naar de planeet Aarde gegaan om één van de vele avonturen van USS Enterprise na te spelen. Onze enige Garminius-tricorder kon helaas de aardse WherIgo niet aan, gelukkig hadden we alle drie een Sam'Soeng-communicator op zak welke er gelukkig geschikt voor was.

Het was een ontzettend leuk avontuur ! We hebben in spanning gezeten, moeten rennen voor ons leven, puzzelen tot de hersentjes er pijn van deden, gemediteerd en een lange soms iet wat barre tocht gedaan over alle soorten paden. Van verharde wegen, tot moerasachtig gebied aan toe.

Een kleine rimpel in de vreugde zat helaas aan het einde. We hadden het eindpunt bijna gehaald toen AL onze communicatoren er mee ophielden !!! De ene fout na de andere vloog ons om de oortjes. Zouden we het eindpunt nog halen nu ??? Na veel fouten van de WherIgo uiteindelijk één van de oudere telemetrie-files kunnen gebruiken en toch nog verder kunnen gaan. FEWWWWWWWWWW...

Toen we uiteindelijke onze weg in het donker hadden gevonden en een log-entry gemaakt hadden, moesten we onze shuttles nog terug vinden. Door al het gedwaal was dat toch iets ingewikkelder dan we aanvankelijk dachten en dwalen dreigde ver-dwalen te worden. Uiteindelijk was het Sergeant-majoor Yokra die ons weer de goede kant uit stuurde....

Al met al Geinponum, was dit een ZEER geslaagde tocht. We hebben hartstikke veel lol gehad.

Bedank... Live long... and porsper.

Tweede luitenant Jecepede

[permalink]

Groundspeak Premium Member ev0lution played it on 10/5/2013

Rating: 5 stars

Vandaag voor de vierde keer deze Wherigo Beam Me Up Scotty gedaan.

Lezen blijkt een kunst.. ik dacht eerst een snelle shortcut methode te hebben gevonden maar hij zit knap listig in elkaar. Het verhaal is geweldig en er wordt goed gebruik gemaakt van alle mogelijkheden in dit park. Soms is het zelfs echt even spannend.
Ik moest de tweede keer opnieuw beginnen omdat ik iets verkeerd had gemengd. De derde keer deed ik te lang om de Enterprise te vinden. Maar opgeven?? Dacht het niet!

Ik had wat problemen bij het zoeken van de laatste code, maar de CO heeft met bevestigd dat ik op de goede weg was.

Zoals al eerder was gemeld is de logrol... nou ja rol.. het is ee vies papiertje, hard aan vervanging toe.

Ik kan iedereen wheirigos aanraden en zeker deze want deze is geweldig!

Ik had wat problemen bij het zoeken van de laatste code, maar de CO heeft met bevestigd dat ik op de goede weg was.

Zoals al eerder was gemeld is de logrol... nou ja rol.. het is een vies papiertje, hard aan vervanging toe.

Ik kan iedereen wheirigos aanraden en zeker deze want deze is geweldig!

[permalink]

Groundspeak Premium Member FlensNL played it on 6/18/2013

Rating: 5 stars

Vandaag samen met mevrouw BalgVinkjes op pad geweest om mijn eerste Wherigo te doen. We hadden na het werk in Nieuwegein afgesproken. Het begon wat rommelig, want te techniek leek ons in de steek te laten. Aangezien wij beiden in de IT werken zijn begrippen als 'high available', redundantie en 'fall back plan' gesneden koek. BalgVinkjes had dan ook een extra apparaat dat de Wherigo kon afspelen.

Daarna ging het eigenlijk verder prima. Leuke wandeling in licht en donker, hoog en laag, boven water en zand, het zat er allemaal in. In de uiteindelijke cache zat geen logboekje, maar de info om de Wherigo af te sluiten gelukkig wel.

Geinponem & BalgVinkjes bedankt!

FlensNL

[permalink]

Groundspeak Premium Member Tipoda played it on 6/18/2013

Rating: 5 stars

Beam me up Scotty stond al heel lang op het verlanglijstje. Hoewel ik er erg dichtbij werk, was het er tot nu toe nooit van gekomen om deze ook in een smiley om te zetten.
FlensNL vroeg me laatst deze samen te gaan doen en natuurlijk hapte ik meteen toe, want een whereIGo met zoveel favo's kun je niet voorbij laten gaan.
Na het werk afgesproken met FlensNL en de Garmin Oregon, tablet Google Nexus en telefoon HTC One voorzien van de cartridge.

Ik schepte nog op dan in ieder geval de Oregon het zou blijven doen, want die had me nog nooit in de steek gelaten. Maar niets was minder waar. Al bij de tweede zone crashte de cartridge waardoor we opnieuw moesten beginnen. Ook veel later in de route gaf ie het op, waarna deze alleen nog als GPS dienst kon doen. Maar we werden gered door de Google Nexus, die glansrijk de negatieve invloeden van de vreemde planeet wist te weerstaan.

In de huid van Kirk gekropen struinden we de planeet af op zoek naar aanwijzingen die ons zouden kunnen helpen met onze queste. We moesten met gevaar voor eigen leven wankele bruggetjes over om gevaarlijke vloeistoffen (water) te omzeilen, hebben aanvallen van giftige planten overleefd (brandnetels) en werden geteisterd door zwaar weer (35 graden celcius). Maar met volharding hebben we de opdracht volbracht en konden we de terugvlucht naar onze eigen planeet aanvaarden.

FlensNL noemt zich geen Trekkie, maar gaat wel midden in de nacht naar een premiere van de nieuwste Star Trek film. Hij kon dan ook genoeg input leveren om de opdrachten tot een goed einde te brengen.

Geinponem, Geweldige cache, een dikke favoriet ook van ons.
FlensNL, die doen we snel weer eens, het was fun!

[permalink]

View All Logs | Write Log