Latest Release:
12/18/2015
Version: 1.8
Price: Free
(release notes)

 

Attributes

Dogs are permitted Bicycles are not permitted No access or parking fee Not Handicap Accesible Not stroller Accessible Not accessible by public transit Public restrooms available Recommended for kids Scenic Views Available at all times No hiking required No volume required

De Reisgenoten - In de ban van de Ring 

  • Average Rating: 4.5 stars
  • Created by: DonderVogel
  • Submitted by: Premium Member DonderVogel
  • Start at:  N 50° 50.340 E 004° 39.885
  • Location: Vlaams-Brabant, Belgium
  • Play Time: 2 to 3 hours
  • Date Added: 11/8/2015 5:22 AM
  • Last Updated: 12/19/2015 6:52 AM
  • Downloads: 353
  • Completions: 37

In de ban van de Ring, De Reisgenoten

About This Cartridge

Midden-Aarde is wederom het decors voor een spannend avontuur

Dit maal kruip je in de huid van de hobbit Frodo Balings, en zal je samen met je beste vriend Sam en de andere Reisgenoten een zware opdracht moeten vervullen

Een ietwat donkerder avontuur dan de Hobbit,
maar je zal des te meer meegezogen worden in het verhaal

Het eerste deel van een drieluik

Gerelateerde link op geocaching.com: (visit link)  

Starting Location

Oud-Heverlee centrum, Francis Crabbéstraat 

Recent Cartridge Logs:

Groundspeak Regular Member simons marcel played it on 6/29/2017

Rating:

Toffe kennismaking met deze streek.

Marcel

[permalink]

Groundspeak Premium Member vosje52 played it on 5/25/2017

Rating: 3 stars

Nadat we vorige keer the hobbit hadden gedaan ook dit vervolg verhaal dit keer gaan doen - zeer mooi bos en aangename wandeling gehad maar na de eerst was dit ietsje minder ( hoge verwachtingen zeker ;)

Dan was harry potter beter en meer in de lijn van de eerste hobbit ook daar enorm genoten van de verhaallijn en de kloppende details langsheen de wandeling

[permalink]

Groundspeak Premium Member The Travel Fairy played it on 12/14/2016

Rating: 5 stars

Het was vandaag heerlijk weer en daarom ben ik samen met Mowgli deze prachtige wandeling gaan doen.
Het is een hele mooie wherigo en we hebben ervan genoten.

[permalink]

Groundspeak Premium Member hermanenmich played it on 11/19/2016

Rating: 4 stars

Nadat we onze tocht van "The Hobbit" tot een goed einde hadden gebracht was het nog veel te vroeg om al terug huiswaarts te rijden. Dus waarom niet het vervolg van het verhaal meteen maar meepikken? Dus, onze cachmobiel in en op weg naar "In de ban van de ring-De reisgenoten". Hopelijk was deze Wherigo even leuk als de Hobbit. Het verhaal begint even tussen de dreuzelhuizen maar algauw kom je in het bos terecht en wordt de omgeving zeer mooi. Ook hier weer leuke plekjes ontdekt zoals de "Minnenbron".
Het was weer een zeer leuke tocht zonder al teveel moeilijkheden en als die er al waren lag het enkel aan onszelf door bijvoorbeeld een taak die we vergaten uit te voeren.
Ook hier willen we de co weer bedanken voor het mooie verhaal en de knappe tocht.

[permalink]

Groundspeak Premium Member Arkhan played it on 11/9/2016

Rating: 3 stars

Vandaag met De King afgesproken om de nachtcache 'Jean de Bostrol' te doen. Omdat in late middag vertrekken door de vele files geen optie is, beginnen we altijd al 's middags. Vandaag was dat niet anders. We proberen dan altijd om een leuke, niet te lange cache in de buurt te doen en deze leek ons zeer geschikt, zeker omdat De King nog nooit een Wherigo had gedaan.
Een duidelijke parking is er niet dus maar de auto in de straat achtergelaten, nog even wat prutsen met De King's smartphone en dan op weg. Het geheel werkte eerst wat verwarrend maar al gauw hadden we door wat de bedoeling was. Mijn cartridge liep al gelijk vast, een euvel dat ik enkel kon verhelpen door de cartridge te deleten en opnieuw te downloaden en installeren. De tocht ging verder heel vlotjes met nergens echte problemen. Ik vond het zelfs allemaal wat té makkelijk, zeker als je de film hebt gezien. Maar het was ontspannend en de kilometertjes stapten lekker weg. Op het einde moesten we even het kreupelhout in voordat we het nulpunt bereikten. Daarna was het vinden van de cache een feit.
DonderVogel, bedankt voor deze.

Gelogd om 16:29u. TNLN.

[permalink]

View All Logs | Write Log